Πλεγμα – Για σενα αλλαξα Θεο | Plegma – Gia Sena Allaxa Theo – Official Video Clip

Σκηνοθεσία: Ομάδα “Ιδέα” (Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής)
Video artist: Άρης Αγγέλου
Ηθοποιοί: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Steadicam operator: Μάνος Μανδηλαράς
Special thanks to :Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Mουσική – Στίχοι: Παντελής Κυραμαργιός

Οι «Πλέγμα» παρουσιάζουν το πρώτο τους τραγούδι, «Για σένα άλλαξα Θεό»
Οι Πλέγμα έιναι ένα νέο σχήμα που αποτελείται από έξι νέους καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία και με τελείως ξεχωριστές διαδρομές και μας συστήνεται με το τραγούδι «Για σένα άλλαξα Θεό».
Αυτό το πρώτο δείγμα δουλειάς, είναι ένα μέρος από μια φιλόδοξη εργασία που εμπνεέται από το ανέκδοτο διήγημα του Παντελή Κυραμαργιού «Ως την άκρη της κλωστής».
Γνωστός από τη συμμετοχή του στους Μelisses, ο Παντελής έχει γράψει τα τραγούδια που ερμηνεύει η Εύα Λαύκα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας θα δημιουργήσουν πίνακες και video εμπνευσμένα από το έργο, που θα ολοκληρωθεί με την μουσικοθεατρική του απόδοση.
Για τον Παντελή Κυραμαργιό, οι Πλέγμα είναι ένας ακόμα τρόπος έκφρασης πέρα από τη συμμετοχή του στους Melisses αλλά και την συγγραφική του παρουσία που έχει ήδη εκδοθεί.
Το σχήμα συμπληρώνουν η Σαβίνα Λίτση που αναλαμβάνει να ζωγραφίσει τις μελωδίες ενώ οι οπτικές αναπαραστάσεις σκηνοθετούνται από την θεατρική ομάδα «Ιδέα» των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή.
Το τραγούδι «Για σένα άλλαξα Θεό» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Feelgood Records.